Overslaan en naar de inhoud gaan

Rosa Gomez is de vrouw achter Beauty Center Total Care te Ninove. Toen ze een diploma PR en Communicatie behaalde, wilde ze haar passie voor lichaamsverzorging niet opgeven. Daarom ging ze aan de slag bij cosmeticabedrijf Artdeco, de Duitse nummer 1 op het gebied van make-up. In 2008 ging ze van start met Charming Nails, een zaak in Erembodegem waar ze zich als gediplomeerd nagelstyliste kon toeleggen op manicure en pedicure. Zo maakte Rosa van haar hobby haar bijberoep. Ze breidde haar diensten steeds uit, wat leidde tot de oprichting van Beauty Center Total Care.

Bij Rosa Gomez kunt u vandaag terecht voor verscheidene schoonheidsbehandelingen. Ze werkt nog steeds alleen, zodat ze haar klanten kan leren kennen om hen de meest passende behandeling te kunnen aanbieden. En die persoonlijke aanpak werkt: klanten keren tevreden terug! 

Omdat Beauty Center Total Care enkel werkt met eersteklas merken zoals Artdeco en Pandhy's bent u tevens zeker van de beste kwaliteit en blijft u op de hoogte van de nieuwste cosmeticatrends.

Wij maken graag enkele afspraken met onze klanten om de behandeling in de beste omstandigheden te laten verlopen.

  • Wij hechten in onze salon erg veel belang aan hygiëne. Daarom is roken alsook rookpauzes tijdens de behandelingen bij ons niet toegestaan.
  • Er wordt niet gegeten tijdens de behandeling.
  • Huisdieren niet toegelaten.
  • De minimumleeftijd voor het plaatsen van kunstnagels is 16 jaar. Wij behouden ons het recht voor om bij twijfel uw leeftijd te controleren.

Indien u verhinderd bent om naar uw afspraak te komen, vragen wij u om ons zo spoedig mogelijk te verwittigen.

Banner afbeelding:
/sites/default/files/2020-02/image00007.jpeg
Abonneer op Over ons