My Shape EMS Denderwindeke (Ninove)

My Shape EMS Denderwindeke (Ninove)

Ga naar de website van My Shape

De afkorting ‘EMS’

EMS staat voor elektrische spierstimulatie, ook bekend als elektromyostimulatie. Elektroden, ingebouwd in een speciaal pak, stimuleren en versterken de spieren. Dit pak verbindt de elektroden met een extern trainingsapparaat.

Gebruikers kunnen de intensiteit van de elektrische impulsen zelfstandig aanpassen via het EMS-apparaat naar hun persoonlijke voorkeur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je begint een EMS-training door speciaal ontworpen ondergoed aan te trekken, gevolgd door het stimulatiepak. Vervolgens bevestig je de bandelektroden rond je armen en benen.

Elektrische spierstimulatie levert talloze voordelen op voor je figuur, rug, spieropbouw, stofwisseling, en de versteviging van billen en dijen.

Breng je lichaam in vorm met EMS. Onze stimulatiepakken bevatten elektroden die zelfs de moeilijk bereikbare gebieden, zoals je taille en heupen, effectief stimuleren. Zo vorm je snel en duurzaam je lichaam.

EMS voor rugklachten

Heb je vaak rugklachten of heb je zwakke rugspieren? Dan is EMS-training perfect voor jou. De elektroden in het bovenste, middelste en onderste deel van de rug stimuleren ook de laaggelegen spieren waardoor alle rugspieren worden getraind. Door EMS-training kan zelfs rugpijn worden voorkomen.

EMS VOOR DE STOFWISSELING

De elektrische impulsen bouwen niet alleen jouw spieren op, maar stimuleren ook de bloedcirculatie en de doorbloeding van de huid, waardoor jouw energieverbruik op de lange termijn wordt verhoogd. Dit betekent op zijn beurt dat gewicht en lichaamsvet lager worden en jouw stofwisseling op volle snelheid wordt gebracht. Als gevolg hiervan daalt jouw lichaamsvetpercentage aanzienlijk.

VERMINDEREN VAN CELLULITIS MET EMS-TRAINING

De speciale elektrische impulsen uit ons EMS-apparaat zorgen voor een steviger bindweefsel en gaan de strijd aan met cellulitis. Bovendien wordt de productie van collageen gestimuleerd en worden die vervelende vetkussentjes op de heupen en dijen effectief verminderd.

ONTSPANNING MET ELEKTRISCHE SPIERSTIMULATIE

Met My Shape EMS kun je jouw lichaam trakteren op een korte pauze van het stressvolle dagelijkse. Middels speciale My Shape EMS-programma’s zorgen de elektrische impulsen voor een zachte massage en een heerlijk gevoel van ontspanning.