Gelaatsverzorging Denderwindeke (Ninove)

Gelaatsverzorging Denderwindeke (Ninove)

https://myshape.be

Voor de gelaatsverzorging werken we met Mesoestetic en Toskani.

Beide merken bieden een breed gamma aan producten en dus ook oplossingen voor elke huidbehoefte. Producten voor thuisgebruik, zijn bij ons ook verkrijgbaar.

Hygiëne

Hydratatie

Anti-aging

Anti-acne

Gevoelige huid

Peeling

Lichaam

Haar

Depigmentatie

Zonnebescherming

Huidanalysetoestel: Meten is weten

Verzorging op maat is de toekomst in huidverbetering en huidverjonging. Een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende huidlagen er echt aan toe zijn is noodzakelijk om uw huidproblemen heel gericht en doeltreffend behandelen.

Dankzij regelmatige analyses kunnen we snel bijsturen zowel qua behandeling alsook qua thuisverzorging.

 

 

 

 

 

Oxygeneo

OxyGeneo vertegenwoordigt een baanbrekende aanpak in zuurstofbehandelingen voor huidvernieuwing, waarbij drie essentiële procedures tegelijkertijd worden uitgevoerd. Aanvankelijk verwijdert het de dode cellen van de bovenste huidlaag. Vervolgens injecteert het revitaliserende substanties diep in de huid. Tenslotte bevordert het van binnenuit de zuurstofaanvoer naar de huid.

Bovendien is de methode geïnspireerd op de natuurlijke warmwaterbronnen, beroemd om hun huidverrijkende zuurstofeffecten. Deze inspiratie helpt de huid de zuurstoftoevoer naar het behandelde gebied te verbeteren, resulterend in een drievoudig effect van één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

Daarnaast reageren de OxyPod-capsule en de gel door kinetische trillingen op elkaar, wat leidt tot een natuurlijk proces dat het zuurstofniveau in de huid verhoogt. Deze behandeling wordt afgerond met een speciaal serum dat perfect aansluit bij de OxyGeneo-behandeling, rijk aan ingrediënten en met een optimale opname door de huid.

Tot slot zorgt de aangename en verfrissende ervaring voor een onmiddellijke revitalisatie van de huid bij de eerste sessie. Een reeks behandelingen versterkt de huid aanzienlijk en verbetert haar conditie, terwijl regelmatige onderhoudsbehandelingen ervoor zorgen dat uw huid op het ideale niveau blijft.

TriPollar RF

TriPollar behandelingen vormen de sleutel tot verbeterde gelaatscontouren, waardoor u een verfrist, strakker en jonger uiterlijk krijgt.

Deze behandelingen maken gebruik van de meest vooruitstrevende radiofrequentie (RF) technologie voor het niet-chirurgisch verstrakken van de huid. Door de diepere lagen van de huid te verwarmen, zorgt TriPollar ervoor dat collageenvezels samentrekken, wat resulteert in een direct merkbare versteviging van de huid. Het bevordert ook de natuurlijke productie van collageen en elastine, wat leidt tot indrukwekkende resultaten en een significante vermindering van rimpels.

De effecten van de TriPollar behandeling zijn direct zichtbaar en hebben een duurzaam karakter, zonder de noodzaak voor chirurgische ingrepen of hersteltijd. Met TriPollar kunt u genieten van een jeugdigere uitstraling met langdurige voordelen.

Innofacial

InnoFacial is een hydradermabrasieprocedure die reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidantbescherming tegelijkertijd combineert, wat resulteert in een helderdere, mooiere huid zonder ongemak van downtime. De behandeling is rustgevend, hydraterend, niet-invasief en niet-irriterend.

 

 

 

 

 

Chemische Peels

Onze huid wordt elke 28 dagen op natuurlijke wijze vernieuwd en geregenereerd. Dit vernieuwingsproces wordt langzamer en onregelmatiger met de leeftijd. Als gevolg hiervan hopen zich dode cellen op het huidoppervlak op, waardoor huidaandoeningen ontstaan zoals: verwijde poriën, rimpels, doffe toon, acne, puistjes, enz.

Peelings  bieden oplossingen die de huidvernieuwing versnellen dankzij de aanwezigheid in hun formule van exfoliërende ingrediënten in specifieke concentraties, die het mogelijk maken om de huid te vernieuwen om onvolkomenheden te verminderen, de textuur te verfijnen en de helderheid en uitstraling te verbeteren.