Overslaan en naar de inhoud gaan

Total CARE en Self CARE bevatten allebei het belangrijke woord ‘CARE’ = ‘ZORG’. Zorg dragen voor jouw lichaam en dit zowel uiterlijk als innerlijk. Zorg dragen voor jezelf door op tijd te ontspannen met een pedicure, manicure, gelaatsverzorging, massage,… Maar ook door een gezonde levensstijl. Als gezondheidscoach kan ik jou daarbij helpen. Je kan bij mij terecht voor advies omtrent gezonde voeding/een gezond eetpatroon*.

Tijdens het intakegesprek peil ik naar jouw eet- en leefgewoontes, klachten en jouw doelen. Ook doe ik bepaalde metingen, zoals gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa en vochtpercentage. Zo probeer ik een zo juist mogelijk beeld van jouw algemene gezondheid te krijgen. Je krijgt nadien een gepersonaliseerd plan.

Tijdens verdere consultaties bekijken we samen de vorderingen maar ook de valkuilen en moeilijkheden. Ik geef advies en tips om je nieuwe voedingsgewoonten vol te houden (weekmenu's, hulpmiddelen om etiketten te leren beoordelen, recepten,…)

* Mijn advisering is niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. Bij acute gezondheidsklachten wordt je aangeraden contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist.

Intakegesprek € 50 met lichaamsanalyse

Nadien keuze tussen 2 mogelijkheden

Begeleiding gezond voedingspatroon

2 de consultatie € 30

Vanaf 3de consultatie € 25

Voordeelpakket: intake + 4 consultaties = € 140 i.p.v. € 155

► Begeleiding met voedingssupplementen

Kostprijs = Aankoop producten

 

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met gezondheidscoach Karlien Van Den Haute
0467/06 00 54 of via mail [email protected]

FOLLOW ON INSTAGRAM

Banner afbeelding:
/sites/default/files/2020-02/voeding2.jpg
Abonneer op Voedingsadvies