Overslaan en naar de inhoud gaan

METEN IS WETEN Verzorging op maat is de toekomst in huidverbetering en huidverjonging. Een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende huidlagen er echt aan toe zijn.

Dankzij Lightskin kunnen we uw huidproblemen heel gericht en doeltreffend behandelen. Bovendien kunnen we bij elke behandeling het resultaat analyseren en de behandeling alsook uw thuisgebruik bijsturen waar nodig. Lightskin is het meest geavanceerde huidanalyse toestel op de markt. Met de hoge resolutie 15 Megapixel camera en de intelligente diagnostische software wordt er een gedetailleerde huidanalyse gemaakt. 

De foto's worden genomen op basis van 3 soorten licht (RGB, UV en Gepolariseerd licht) waarmee 10 mogelijke huidproblemen kunnen gedetecteerd worden. 

• RGB : verwijde poriën, zichtbare pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels 

• UV: sebum - talg - acné, onderhuidse pigmentatie, zonneschade, hydratatie, gevoeligheid - roodheid en teint 

      • Gepolariseerd licht: huid textuur en onregelmatigheden 

Om je huid gezond te maken en te houden, is een huidanalyse aan te raden. Of je nu last hebt van eczeem, huiduitslag, puistjes of gewoon een droge huid, met een huidanalyse vinden we het gepaste verzorgingsplan. 

Waarom kiezen voor een huidanalyse? Wanneer je voor een huidanalyse kiest, weet je dat de verzorging op jouw specifiek huidtype wordt afgestemd en kunnen we op langere termijn de resultaten vergelijken, effect op de diepere huidlagen zien en verzekeren dat uw cosmetica naadloos aangepast zijn aan uw huidtype.

 

De InnoFacial-behandeling is de nieuwste vooruitgang op het gebied van huidvernieuwing zonder laser.

InnoFacial is de enige hydradermabrasieprocedure die reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidantbescherming tegelijkertijd combineert, wat resulteert in een helderdere, mooiere huid zonder ongemak van downtime. De behandeling is rustgevend, hydraterend, niet-invasief en niet-irriterend.

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.

OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

De OxyPod capsule en de gel gaan middels een kinetische trilling een reactie aan met elkaar welke resulteert in een natuurlijk fysiologisch proces, waardoor het zuurstofgehalte in de huid op een hoger niveau komt. De behandeling wordt gecompleteerd door eens speciaal serum dat afgestemd is op de OxyGeneo behandeling met hoge dosering ingrediënten en een hoge opname door de behandelde huid.

De aangename, verfrissende behandeling revitaliseert de huid direct vanaf de eerste behandeling. Met een kuur van behandelingen wordt de huid verder versterkt, verbeterd en periodiek met onderhoudsbehandelingen op peil gehouden.

TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling.

TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

Milde oplossingen voor effectieve behandelingen!Een succesvolle chemische peeling kan je in een korte tijd een jongere en gezondere huid geven. Voor optimaal resultaat worden er 5 behandelingen geadviseerd om de 2 tot 4 weken. Vervolgens onderhoudsbehandelingen. Peel BoostersToskani heeft naast professionele chemische peelings, ook Peel Boosters ontwikkeld voor thuis gebruik. Deze Peel Boosters bevatten een lagere concentratie van de actieve zuren. Hierdoor zijn ze perfect inzetbaar voor het onderhouden van resultaten na de peeling of juist voor het klaarstomen van de huid vóór een professionele chemische peeling.

Banner afbeelding:
/totalcare/sites/default/files/2021-12/LightSkin%20banner.jpg
Abonneer op Huidanalyse